Σε διαμαρτυρία μετά μουσικής προχωρούν την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019, οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης.

Θα πραγματοποιήσουν πορεία στον πεζόδρομο της πόλης από την πλατεία Ελευθερίας μέχρι το Συντριβάνι διαμαρτυρόμενοι διότι είναι το μόνο σχολείο στην Πιερία που δεν έχει κτίριο να στεγαστεί καθώς και τις ελλείψεις σε καθηγητές, βιβλία κ.α 

Η ανακοίνωση του 15μελούς Μαθητικού Συμβουλίου 

Εμείς οι μαθητές και οι μαθήτριες του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης υψώνουμε τις φωνές μας και με όπλο τη μουσική μας διοργανώνουμε πορεία διαμαρτυρίας την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019 στο κέντρο της πόλης, που θα καταλήξει στο σιντριβάνι.

Διαμαρτυρόμαστε γιατί είμαστε το μοναδικό σχολείο στο Νομό Πιερίας που δεν έχει κτίριο για να στεγαστεί.

Διαμαρτυρόμαστε για τις ελλείψεις σε καθηγητές μουσικών ειδικοτήτων, που εξακολουθούν να υπάρχουν, παρά το ότι φέτος μας ήρθαν πολλοί καθηγητές σχετικά νωρίς.

Διαμαρτυρόμαστε διότι δεν έχουμε βιβλία στα μουσικά μαθήματα, με αποτέλεσμα να δεχόμαστε καθημερινά έναν καταιγισμό από φωτοτυπίες.

Διαμαρτυρόμαστε γιατί μετά από 6 χρόνια μουσικών σπουδών η πολιτεία αρνείται να εφαρμόσει τους δικούς της νόμους στερώντας μας το δικαίωμα στην απόκτηση πιστοποιητικού, που θα πιστοποιεί τις μουσικές γνώσεις και δεξιότητές μας.

Προσκαλούμε όλους όσους πιστεύουν στο θεσμό των Μουσικών Σχολείων και αναγνωρίζουν το έργο τους, να είναι δίπλα μας στον δίκαιο αγώνα μας.

 

Τα μέλη του 15μελούς μαθητικού συμβουλίου

του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο καιρός στην Πιερία

Πρωτοσέλιδα

Πρόγραμμα τηλεόρασης