Πιερία

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, για έκτη μέρα, αντιμετωπίζει τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα εξαιτίας της έντονης χιονόπτωσης και του παγετού που συνεχίζονται να καταγράφονται τις τελευταίες ημέρες στην Πιερία 

ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ: «Η διεύρυνση του οδοστρώματος κυκλοφορίας με την απομάκρυνση του συσσωρευμένου χιονιού αλλά και η ρίψη άλατος για την ελαχιστοποίηση των φυσικών παραμέτρων διατήρησης του πάγου στο οδικό δίκτυο ευθύνης της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας είναι το κύριο μέλημά μας, ώστε να εξασφαλίσουμε την ασφαλέστερη – κατά το δυνατόν – διέλευση των οχημάτων»

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, για έκτη συνεχόμενη ημέρα, με όλα τα διαθέσιμα μηχανήματα, ασταμάτητα επιχειρεί για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχουν προκληθεί εξαιτίας της χιονόπτωσης που σημειώθηκε στην Πιερία. 

Ούτε η κούραση των ανθρώπων, ούτε οι αβαρίες στα μηχανήματα μπόρεσαν να επιβραδύνουν τις πυρετώδεις εργασίες που καταβάλλονται, προκειμένου να διατηρηθεί ανοικτό το οδικό δίκτυο και να γίνεται με ασφάλεια η μετακίνηση των οχημάτων.

Συγκεκριμένα, συνεχίζονται οι παρεμβάσεις για την διατήρηση της προσπελασιμότητας του οδικού δικτύου της Π.Ε. Πιερίας στα σημεία:

• Κάτω Μηλιά – Φωτεινά – Άγιος Δημήτριος – Όρια νομού

• Τρίλοφος – Ρυάκια – Καστανιά – Κολινδρός

Σημειώνεται ότι προσπελάσιμος είναι ο δρόμος προς Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης για τη διευκόλυνση όλων των ασθενών και συνοδών τους.

Επισημαίνεται ότι, η καθαριότητα των δρόμων μέσα στους οικισμούς είναι ευθύνη των Δήμων.

Το τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας:

• ενημερώνει ότι για περισσότερες λεπτομέρειες παρέχονται από την επίσημη ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr), με έκτακτες ανακοινώσεις για κάθε μεταβολή του καιρού.

• συμβουλεύει τους κατοίκους της Πιερίας να καλούν τον τριψήφιο τηλεφωνικό αριθμό «112» για όλες τις περιπτώσεις Έκτακτης Ανάγκης.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο καιρός στην Πιερία

Πρωτοσέλιδα

Πρόγραμμα τηλεόρασης